Darba apģērbi

Drukāt
Banner 1050x80

Driscila, SIA

Ausekļa 5a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Siguldā, adītas kleitas, siltas un ērtas kleitas rudenim, adītas garās zeķes, ražots Latvijā, sieviešu apģērbi , no Latvijas,  Latvijas dizaineru apģērbi internetā, roku darbs, kolekcijas, Drissilla Dresses.

Droša darba birojs, SIA

Vecā Ostmala 10, Liepāja LV-3401
Darba aizsardzība, darba drošība, instruktāža, apmācības, ugunsdrošība, kosultācijas, tiesības, darba , aizsardzība, darba drošība, darba aizsardzības konsultācijas, ugunsdrošība, ugunsdrošības konsultācijas

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Vasara, mežizstrādes tehnika Echo, CUBCadet, MTD, OLEO-MAC, Castelgarden, Stiga, Al-ko, BRIGSS&STRATTON, Texas, CRAFTSMAN, Murray, Carlton, Husqvarna, Partner, McCulloch, DOLMAR, Oregon, SOLO, KIPOR, Zongshen, TRUPER, REAP, SPERONI. Motorzāģi, motorzāģis, zāģis, spēka zāģis, elektriskie zāģi. Krūmgrieži, krūmgriezis, trimmeris,

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi

ELZIŅS CRAFTS

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: ELZIŅS CRAFTS - juvelieris Gatis Elziņš piedāvā savas idejas un pārmantotās prasmes arodā pārvēst īstos darbos. Kolekcijā ietilpst unikāli gredzeni, auskari, kaklarotas un rokassprādzes. Iespējams pasūtīt arī laulības vai saderināšanās gredzenus.

 

ERVITEX, SIA

Braslas 29-2.st., Rīga LV-1084
Russel Collection, Russel Workwear, Westford Mill, darba apģērbs, auduma maisiņi, pletkrekli, blūzes,, Sietspiede, T-bode, T Shirt store, korporatīvie apģērbi . Apģērbu vairumtirdzniecība.

ESELO, SIA

Malēju 1a, Rīga LV-1057
spuldzes, dekoratīvais apgaismojums, apgaismes stabi, mērinstrumenti, instrumenti, rokas instrumenti, darba , drošības apģērbs, darba drošības aksesuāri, vinča, kabeļu aksesuāri, siltumtehnika, akumulatori, atjaunojamās

EWA, šūšanas darbnīca

Maskavas 4, Rēzekne, LV-4604
Apģērbu šūšana, Ewa, Eva, Apģērbu šūšana, šūšanas ateljē, šūšanas roku darbi, roku darbs, apģērbu piemērīšana, šūšana, apģērbu šūšana ar rokām, balles kleitu šūšana, kleitu šūšana, vakara tērpi, tautas tērpi, tautas tērpu šūšana, drēbniecība, drēbnieks, drēbniece, apģērbu šūšana, šūšanas ateljē, šūšanas roku darbi, roku darbs, apģērbu

Ecotrend, SIA

J.Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Laimdotas 17, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Bēres ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Kapu labiekartošana ✓ Zārki ✓ Vainagi ✓ Kapakmeņi Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Elbra, SIA, Veikals

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
pulveris, salvetes, tualetes papīrs, spaiņi, vannas, bļodas, elektriskās tējkannas, higiēnas preces, darba , Darba apģērbi . Darba apavi. Darba apģērbs. Būvmateriālu tirdzniecība Ērgļos.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Darba drošības piederumi. Elektriskie un pneimatiskie instrumenti. Vakuuma pacēlāji, manipulatori., ventilācijas sistēmas, ģeneratori, abrazīvi, griešanas un slīpēšanas līdzekļi, metināšanas maskas, darba

Elvi, veikals

Taurene, "Lauras" , Taurenes pagasts, Cēsu nov., LV-4119
Darba apģērbs Taurene, Darba cimdi Taurene, Darba aizsarglīdzekļi Taurene, Rokas instrumenti Taurene,

Embrotex, SIA

Gustava Zemgala gatve 77-k-16, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Embrotex" jau 21 gadu nodarbojas ar ražošanu - emblēmu, firmas zīmju, logotipu izšūšana uz apģērba, galvassegām, cepurēm, kaklasaitēm un citiem izstrādājumiem no auduma, trikotāžas un ādas. Maketa izstrāde – no 1 līdz 5 dienu laikā (atbilstoši maketa sarežģītībai). Darbu izpildes termiņš – pēc līguma, saskaņā ar pasūtījuma daudzumu. Mūsu komanda nodrošina elastīgu pieeju, veiksmīgu risinājumu atrašanā un izdevīgākā piedāvājuma sniegšanā pasūtītājiem un dizaineriem

Enno H, SIA

Pulvera 10, Liepāja, LV-3405
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi un apavi; tirdzniecība

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA Epion ir sertificēta militāra un dubulta lietojuma, ieskaitot ūdenslīdēju, ugunsdzēsības un taktisko produktu izplatītājs un integrētājs. Aizsardzības, drošības un glābšanas ekipējuma imports. Gan virsūdens, gan zemūdens elpošanas ekipējuma un piederumu, mērierīču un specializētā apģērba serviss. Improvizētu sprāgstvielu un nesprāgušas munīcijas riska novēršanas ekipējums. Attālinātas sprādzienbīstamu ierīču neitralizēšanas ekipējums. Militāras un specializētas medicīnas ierīces.

Eridana, veikals

Blaumaņa 17, Madona, Madonas nov. LV-4801
Eridana, Eridana Madona, Suvenīri, suvenīri Madonā, dāvanas, dāvanas Madonā, dāvanu saiņošana, apģērbi , bērniem, apģērbi sievietēm, tekstilizstrādājumi, bižutērija, bērnu preces, preces bērniem, kosmētika
Firmas stils un drošība. Izskatīgi un ērti darba apģērbi dažādu profesiju pārstāvjiem. Apģērbi paredzēti iekšdarbiem un ārdarbiem, aizsardzībai pret traumām, apdegumiem, aukstumu un mitrumu. Uzņēmumi piedāvā arī uniformas, speciālos cimdus, signālapģērbu, armētos zābakus, vienreizlietojamos apģērbus.