Darba apģērbi

Drukāt
Banner 1050x80

Hards, SIA, Individuālie aizsardzības līdzekļi veikals – noliktava

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Darba apģērbi, darba apavi, darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbu tirdzniecība, darba apģērbu vairumtirdzniecība.

Hards, SIA, Kurzemes/Zemgales reģiona pārstāvis

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Darba cimdi, aizsardzības līdzekļi, darba apavi, darba apģērbs, noformējums ar logo., Apavi, apģērbi , cimdi.

Hards, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava - veikals

Bieķensalas 19, Rīga LV-1004
Darba cimdi, aizsardzības līdzekļi, darba apavi, darba apģērbs, noformējums ar logo. Vairumtirdzniecība. Darba cimdi, ādas cimdi, gumijas cimdi, adīti cimdi, darba jaka, puskombinezons, kombinezons. Lietus apģērbs, respiratori, gāzmaskas, aizsardzības ķiveres, cepures, aizsargbrilles, halāti, vienreizējās lietošanas apģērbs, drošības

Hards, SIA, Vidzemes/Latgales reģiona pārstāvis

Bieķensalas 19, Rīga LV-1004
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi un apavi; tirdzniecība

Helgas veļas māja

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
mazgāšana, Aizkaru mazgāšana, gludināšana, Kreklu mazgāšana, Bikšu mazgāšana, Jakas, džempera mazgāšana, Darba

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas, instrumentu un rezerves daļu organizatori, Darbstacijas, darbgaldi, darba , Ausu aizsardzība, Galvas un sejas aizsardzība, Elpošanas orgānu aizsarglīdzekļi, Roku aizsardzība, Darba

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

I. Pērle, SIA

Jūras 13, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi; ražošana

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

INserv.lv, veikals

Remtes 21, Rīga, LV-1046
griezējs, caurumsitis, celtnieka instrumenti, ceļgalu sargi, cilindrs, cimdi, cirtnis, cirvis, dakša, darba

IREN Clean, SIA

Zentenes 5a, Rīga LV-1069
Ķīmiskā tīrīšana, tīrītava, darba apģērbu mazgāšana, tīrīšana.

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Industry Welding Equipment, IK

Skaistkalnes 1, Rīga, LV-1004
Darba aizsardzības līdzekļi, (cimdi, metināšanas maskas, apģērbs). Mehanizācija.

Inoxbolt, veikals

Zvaigznāja gatve 2a, Rīga LV-1082
Darba cimdu tirdzniecība, darba cimdi. Griešanas, slīpēšanas diski: abrazīvi., apģērbi , individuālās aizsardzības līdzekļi

Irve, SIA

Satekles 7, Rīga, LV-1050
apģērbi , metinātāju ādas jakas, ādas jakas ar liesmu atgrūdošu muguru, metinātāju jakas ar liesmu atgrūdošu, apģērbi , darba apģērbu noma, kreklu šūšana, uzvalku šūšana, korporatīvais apģērbs..

Irve, SIA, Pieņemšanas punkts

Mālkalnes prospekts 4-7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Darba apģērbu tīrīšana, mazgāšana. Apģērbu remonts, labošana. Traipu tīrīšana, noņemšana., Apģērbi : labošana. Apavi: labošana.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Firmas stils un drošība. Izskatīgi un ērti darba apģērbi dažādu profesiju pārstāvjiem. Apģērbi paredzēti iekšdarbiem un ārdarbiem, aizsardzībai pret traumām, apdegumiem, aukstumu un mitrumu. Uzņēmumi piedāvā arī uniformas, speciālos cimdus, signālapģērbu, armētos zābakus, vienreizlietojamos apģērbus.